Over ons Autocentrum Flevoland in Emmeloord

Autocentrum Flevoland is opgericht in 2006 door Kees Weerstand. Een passie voor auto’s is de drijfveer geweest van Kees om Autocentrum Flevoland op te richten.

De klant staat centraal bij Autocentrum Flevoland, we houden van korte en directe lijnen met de klant. Daarnaast hanteren we een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering, zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.  

Omdat we door de jaren heen een mooie groei hebben doorgemaakt en we onze klanten graag een full-service pakket willen bieden, zijn we sinds 2016 de samenwerking aangegaan met Garage Westerop. Henry, eigenaar van Garage Westerop, houdt zich bezig met de reparatie en het onderhoud van auto's, bedrijfswagens en campers. Kees is verantwoordelijk voor de verkoop van een jong en gevarieerd aanbod occasions.

Eerlijkheid, kwaliteit, openheid en transparantie zijn kenmerken waarop de bedrijfsvoering is gebaseerd. De auto’s die in de verkoop staan bij Autocentrum Flevoland, zijn auto’s die Kees zelf ook zou kopen. Betrouwbare occasions tegen een betrouwbare prijs.   

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een kennismaking met Autocentrum Flevoland en Garage Westerop!