Werkplaats Autocentrum Flevoland in Emmeloord

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Autocentrum Flevoland en Garage Westerop zijn naadloos op elkaar aangesloten en beschikken over een werkplaats waar u uw auto uitstekend kunt laten onderhouden. We maken gebruik van professionele, moderne apparatuur en al onze monteurs zijn deskundige professionals.  Door middel van diverse cursussen blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

1b6c1569-e471-4dbb-a297-be45b10961b6.JPG

Uiteenlopende services

U kunt bij ons terecht terecht voor diverse onderhoudsservices. U bent dan verzekerd van het juiste onderhoud dat helemaal bij u en uw voertuig past. We doen altijd onze uiterste best om uw auto weer heel snel in topconditie te krijgen. Schakel ons daarom in voor een APK, een wissel van de banden of het uit laten voeren van een aircocheck. We helpen iedereen, welk merk uw (elektrische) auto of ander voertuig (zoals een bedrijfswagen, camper of caravan) ook heeft.

Transparantie 

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Wanneer we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Vervangend vervoer

Heeft uw auto onderhoud of een reparatie nodig en brengt u deze naar ons? Duurt de reparatie te lang of heeft u niet genoeg tijd om erop te wachten? U kunt bij ons gebruik maken van vervangend vervoer. U kunt overigens ook kiezen voor onze haal- en brengservice.

Leenauto

Zijn werk en woning iets te ver verwijderd van onze autogarage of heeft u ten tijde van de reparatie nog andere plekken die u moet bezoeken? Maak dan gebruik van een leenauto van Autocentrum Flevoland / Garage Westerop. Op die manier bent u gedurende het repareren van uw auto nog helemaal mobiel om datgene te doen wat nodig is.

Haal- brengservice

We snappen dat niet iedereen altijd zelf zijn of haar auto naar de garage kan brengen op het moment dat onderhoud benodigd is. En ook vervangend vervoer is iets waar niet iedereen voor wil kiezen. Daarom is onze haal- en brengservice zo ideaal. Wij halen uw auto dan op en brengen deze ook weer terug. Het is ook mogelijk dat een van onze medewerkers u thuis of naar uw werk brengt en als de auto gemaakt is weer op komt halen.

Heeft u bij ons vervangend vervoer nodig of wilt u gebruik maken van de haal- brengservice? Geef dit dan als u de werkplaatsafspraak maakt al direct aan. U bent er dan zeker van dat wij vervangend vervoer hebben voor u als u de auto naar ons brengt.

Ook uw auto toevertrouwen aan de professionele medewerkers van Garage Westerop? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak om uw auto naar onze werkplaats te brengen.